Carismar en imponerande plattform för e-handel inom B2B

Webbredaktör
Av: Webbredaktör
Senaste uppdaterat:

Carismar är en svenskutvecklad e-handelsplattform inom segmentet SaaS. Plattformen är enkel att komma igång med och tillhandahåller färdiga templates (deignmallar). Det som skiljer SaaS från flera övriga SaaS-tjänster på marknaden är att Carismar erbjuder en större grad av flexibilitet när det kommer till kundanpassade lösningar. På så vis utgör Carismar ett utmärkt alternativ för e-handelsföretag som söker en komplett e-handelslösning som även erbjuder kundanpassad konsultation och möjlighet till anpassning.

Så fungerar Carismar

Carismars e-handelslösning är integrerad med ett stort antal etablerade tredjepartstjänster på den svenska e-handelsmarknaden. Användare kan använda Carismar med populära betal- och fraktlösningar på den svenska marknaden såsom exempelvis Klarna, Svea, Budbee och Bring. Dessutom är systemet kopplat mot ett imponerande urval av mer internationella marknadsplatser och systemstöd (exempelvis Amazon, facebook, Google Shopping och Cloudflare).

Carismar jobbar även med designpartners vilket gör det möjligt för användare att exempelvis söka professionellt stöd för att designa och underhålla sin webbutik utan att direkt använda Carismar.

Eftersom at Carsimar tillhandahåller öppna API:er passar plattformen företag som har behov av att integrera befintliga systemlösningar med Carismars plattform.

Pris från:
Kr 7900/mån
Prismodell:
Modulbaserad Abonnemang Licens Offertbaserad
Kan testast gratis:
Lämpar sig för B2B/B2C:
B2B B2C B2X
Lämpar sig för typ av företag:
S M L
Erbjuder egen appmarknad:
Erbjuder kundtjänst:
Software & Systemlösning:
SaaS Open Source

Vem rekommenderar vi den här plattformen för?

Carismar är en suverän e-handelslösning och används idag av flera välkända företag på den svenska marknaden, hit hör exempelvis: Åhlens, Zoovillage och Bubbleroom. Plattformen fungerar utmärkt att användas för även B2B och riktigt stora e-handelsföretag.

Carismar är en suverän e-handelslösning

När det kommer till pris är dock Carismar långt ifrån ett av de billigare systemen som finns på marknaden. Carismars plattform kan förvisso testas i demomiljö helt gratis men för användare som önskar använda Carismar kommer systemet med relativt höga starta- och transaktionsavgifter. Även prenumerationsgifterna för Carismars tre tjänstepaket ligger relativt högt i förhållande till flera av de andra e-handelsplattformar på marknaden som vi analyserat.

Tjänstepaket (priser månadsvis):

  • Starter – 7900 kr/mån (+ transaktions- och startavgift)
  • Builder – 14900 kr/mån (+ transaktions- och startavgift)
  • Offert – För stora och expansiva bolag (Pris offereras separat)