Så fungerar Dynamicweb för att hantera e-handelsflöden

Webbredaktör
Av: Webbredaktör
Senaste uppdaterat:

Dynamicweb är en molnbaserad tjänst som syftar till att hantera olika flöden och data (PIM) för att skapa förutsättningar att bedriva framgångsrik e-handel. Dynamicweb är således egentligen inte en e-handelsplattform men en e-handelslösning och systemstöd för e-handel.

Ett vanligt problem som handlare brottas med är att hantera olika data och flöden centralt. Ju fler sälj- och marknadsföringskanaler som e-handelsföretag använder, desto svårare blir det att hantera sortiment, kategorier och PIM.

Så fungerar Dynamicweb

Med Dynamicweb kan användare hantera olika flöden och personalisera kundupplevelsen. Systemet kan exempelvis möjliggöra hanterandet av olika butiker, B2B och B2C via ett system. Det är enkelt att centralt hantera vilka produkter som ska ingå i vilka kategorier eller säljas via givna kanaler. E-handlare kan på så vis centralt öronmärka produkter för exempelvis försäljning via olika kanaler.

Utöver Dynamicwebs e-handelsstöd kan Dynamicweb hantera content centralt för att möjliggöra enhetlig publicering via multipla kanaler. Systemet är även skapat för att kunna hantera olika språk och för att sökmotoroptimera innehåll i olika kanaler.