Kodmyran en komplett systemlösning för e-handel

Webbredaktör
Av: Webbredaktör
Senaste uppdaterat:

Kodmyran är en svenskutvecklad e-handelslösning med ett imponerande systemstöd som enligt vår mening passar främst etablerade svenska företag som har behov av ett komplett system.

Kodmyran erbjuder mer än enbart en e-handelsplattform!

Till skillnad från de flesta övriga system på den svenska marknaden som i många fall kräver massvis av utvecklingstimmar för att kopplas samman med exempelvis ERP, WMS, CMS och Ekonomisystem, erbjuder Kodmyran än särdeles bra helhetslösning.

Användare behöver med andra ord inte ta risken att försöka uppfinna integrationer mellan olika system på egen hand (även om det naturligtvis även är möjligt med Kodmyran).

Så fungerar Kodmyran

Istället kan handlare som har behov av en komplett systemlösning ansluta sig till Kodmyran. Faktum är att Kodmyrans ERP anses så bra att flera indirekt, konkurrerande e-handelsplattformar är uppsatta för att kunna anslutas till Kodmyran. Hit hör exempelvis: Jetshop, Quickbutik, Wikinggruppen, Magento, WooCommerce, Nordisk E-handel, Starweb, Abicart och Prestashop.

Med Kodmyrans systemstöd kan användare nämligen hantera logistik- och inköpsflöden på ett och samma ställe. Kodmyrans system är på så vis en mer komplett lösning än de flesta andra system på marknaden.

Även internationellt väletablerade plattformar kan ha svårt att erbjuda en mer komplett lösning är Kodmyran för svenska e-handlare. Det beror på att Kodmyrans systemlösning är skapad för att främst kunna tillgodose vanligt förekommande behov hos svenska e-handlare.

Men Kodmyran erbjuder inte enbart en e-handelstjänst för svensk e-handel. Systemtjänsten är även väl anpassad för att kunna hantera e-handel i mer internationella sammanhang.

Kodmyran är exempelvis integrerat med ett imponerande urval av internationella marknadsplatser, sälj- och marknadsföringskanaler. Hit hör Amazon, Rakuten, Ebay och Zalando, för att nämna några.

Pris från:
Kr 3 995/mån
Prismodell:
Modulbaserad Abonnemang Licens Offertbaserad
Kan testast gratis:
Lämpar sig för B2B/B2C:
B2B B2C B2X
Lämpar sig för typ av företag:
S M L
Erbjuder egen appmarknad:
Erbjuder kundtjänst:
Software & Systemlösning:
SaaS Open Source

Kodmyrans e-handelslösning

Kodmyran erbjuder alltså en helt komplett systemlösning men låt oss nu ta en titt på själva e-handelssystemet. Kodmyrans e-handelstjänster består sammanfattningsvis av fyra tjänstepaket.

Det enklaste paketet “BAS” kostar 3 995 kr per månad vilket är betydligt dyrare än bastjänster som tillhandahålls av de flesta övriga e-handelslösningar på marknaden. Förvisso ingår då även Kodmyrans ERP men för småföretagare som ligger i startgroparna fört att starta en egen e-handel, kan nog Kodmyrans ERP kännas överflödigt.

När det kommer till design ingår en standardlayout, det går förvisso att få designen anpassad men det ingår inte som en del av månadsavgiften för BAS.

Kodmyran erbjuder därmed en helt komplett systemlösning

Ser man till funktionalitet, och integrationer med tredjepartslösningar ingår ett bra urval av stödtjänster. BAS är uppsatt för att kunna användas med exempelvis Google Shopping, Analytics och Klaviyo. Dessutom kommer tjänstepaketet med inbyggda applikationer för merförsäljning, stafflade priser och rabattkuponger.

Ser man till de mer avancerade paketlösningarna som Kodmyran erbjuder, går det att konstatera att Kodmyran erbjuder en extremt skalbar lösning.

Med tjänstepaketet “Komplett” kan användare sälja internationellt. Det här tjänstepaketet erbjuder fler integrationer med internationella tredjepartstjänster. Användare kan exempelvis hantera dropshipping och automatisera ordrar så att dessa går direkt till leverantören (för varor som är inställda för att dropshippas).

De mest attraktiva pakettjänsterna för större företag är dock paketen “Företag” och “Flex”. Dessa tjänster är avsedda för företag som exempelvis bedriver e-handel internationellt eller för företag som fokuserar på företagskunder (B2B).

Sammanfattningsvis är Kodmyran en suverän plattform för framförallt e-handelsföretag som har något mer komplexa behov än en typisk startup. Kodmyran tillhandahåller en komplett systemlösning och ger möjlighet till hög gras av anpassning för att hantera exempelvis olika marknader och flöden.