Så tycker vi om plattformen E37 för svensk e-handel

Webbredaktör
Av: Webbredaktör
Senaste uppdaterat:

E37 Triton är en svenskutvecklad e-handelsplattform som växt i popularitet på den svenska marknaden de senaste åren. En fördel med att använda E37 är att användare, utöver själva systemstödet, även får tillgång till kvalificerad konsultation och stöd för exempelvis migration från annat system, drift och best-practice.

Vad som skiljer e-handelsplattformen E37 Triton åt från övriga e-handelssystem på marknaden är främst att E37 erbjuder goda förutsättningar till integration med flera populära ERP och butiksdatasystem på den svenska marknaden. Nya användare kan förvänta sig att få både professionell rådgivning i kombination med ett raffinerat systemstöd för att hantera kopplingar i olika system.

Vi anser att E37 framförallt är ett intressant alternativ för exempelvis e-handelsföretag som har behov av att hantera olika system, sälj- och marknadsföringskanaler på ett sömlöst vis.

Pris från:
$Kr 1740/mån
Prismodell:
Modulbaserad Abonnemang Licens Offertbaserad
Kan testast gratis:
Lämpar sig för B2B/B2C:
B2B B2C B2X
Lämpar sig för typ av företag:
S M L
Erbjuder egen appmarknad:
Erbjuder kundtjänst:
Software & Systemlösning:
SaaS Open Source

Fördelar med att använda E37 Triton

En fördel med att använda E37 Triton framför internationellt stora tjänster som inte enbart är billigare utan dessutom utrustade med större utbud av funktionalitet, designmallar och integrationer, är att E37 enkelt kan användas med flera ledande affärssystem och ERP som förekommer på den svenska marknaden.

Det innebär att data kan synkroniseras mellan olika system. E37 kan i dagsläget användas med BL Administration, HiCore Retail, Microsoft Dynamics Business Central, Fortnox, Microsoft Excel, Specter och Visma (Visma Administration, Visma eEkonomi).

Så fungerar E37

Dessutom är E37 Triton till skillnad från många andra, framförallt internationellt dominerade e-handelsplattformar, möjligt att integrera med en stor bredd av butiksdatasystem för butikskedjor.

Våra synpunkter på 37

Trots att vi anser att E37 kan vara en fantastisk lösning för många svenska e-handelsföretag finns det även några faktorer som bör beaktas innan man bestämmer sig för att använda systemet.

Prismässigt ligger E37 högt i förhållande till flera av de övriga e-handelssystem som figurerar på markanden. Det är dock viktigt att notera att E37 utöver sitt systemstöd även erbjuder kopplingar och integrationer med exempelvis ett flertal ERP och ekonomisystem.

E37 erbjuder även en mer personlig kontakt än vad användare kan förvänta sig med mer internationellt erkända e-handelsplattformar.

E37 är en fantastisk lösning för många svenska e-handelsföretag

.Funktionsmässigt anser vi att E37 inte kan mäta sig med alternativ på marknaden som i många fall kan erbjuda hundratals eller till och med tusentals applikationer som kan användas för dess e-handlare.

Det är generellt sett fördelaktigt för e-handelsföretag att ha tillgång till ett brett utbud av kompatibla tredjepartslösningar. Trots att E37 har ett bra utbud av basfunktionalitet avseende exempelvis marknadsförings- och säljverktyg, betallösningar osv. Kan det förekomma begränsningar för användare som exempelvis vill expandera internationellt.

Det förekommer i många fall olika applikationer och tredjepartstjänster på olika marknader. En plattform som kan erbjuda tusentals tredjepartslösningar out of the box ger bättre förutsättningar till expansion än plattformar med ett litet utbud av kompatibla tredjepartstjänster.